Olika sätt att spela på

Att slå vad om någonting kan du göra i stort sätt var som helst, men för att kunna vinna pengar på det hela gäller det att du registrerar ditt spel för att ha chansen att vinna. Detta kan du göra på ett flertal olika ställen och det hela handlar främst om vad det är du spelar på, samt var du valt att spela. idag är utbudet av spelombud betydligt större än för endast ett par år sedan och här nedanför presenterar vi några exempel på hur du kan gå till väga för att spela.

Betting på nätet
Det idag vanligaste sättet att spela på är över nätet. Var och varannan dag öppnar nya spelbolag upp sina dörrar, vilket gör att du som spelare har en mängd olika bolag att välja mellan. Dessa kan i sin tur välja att inrikta sig på spel inom specifika ämnes områden, allt för att du ska kunna hitta ett bolag som passar dig. För att spela på nätet gäller det att du har ett spelkonto som är laddat med de pengar som du vill spendera.

Betting hos spelombud
En del spelbolag har inte bara verksamhet på nätet, utan även ute på olika platser i vårt avlånga land. Det är främst de äldre och etablerade aktörerna som jobbar på det här viset och deras ombud är oftast inte egna butiker, utan snarare förbutiker eller kioskombud på olika platser. Här kan du lämna in ditt spel i en mer fysisk form än över nätet.

Betting på plats
Om du till exempel befinner dig i publiken på en stor fotbollsmatch eller vid ett travlopp så finns det i många fall en speciell disk där du kan spela på den pågående matchen eller det pågående loppet. När det är din tur talar du om vad det är du vill spela på, samt hur stor summa du vill satsa. Du betalar sedan för ditt spel och får tillbaka ett ”kvitto” som visar vad du har spelat på och hur mycket du satsat. Om du spelar på plats så spelar du mot alla andra som befinner sig på plats och om det utfall som du trodde på faktiskt sker så är det åter igen till disken som du beger dig för att plocka ut din vinst. Du visar då upp ditt kvitto och får din vinst utbetald.